Otvorena platforma za kupce i posjetioce bh. sajma ”Match & Innovate 2020”

Virtuelni b2b sastanci sa 15 kompanija iz metaloprerađivački sektora

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu, zainteresirane kupce i posjetioce, da je otvorena platforma online sajma za metaloprerađivački sektor Bosne i Hercegovine pod nazivom ”Match & Innovate 2020”, koji će se održati od 04-05. novembra 2020. godine.

Izlagači  su: Medena Commerce, MDG International, Alpro, Cromex, Elvaco Metpro, Inox Ajanovic, Zinkteknik Bosnia, TIKT Manufaktura, Femetall, TTO, Argerr, Deling, Global Metal Construction (GMC), SIK i Pobjeda.

”Match & Innovate” je online sajam na kojem se međunarodni posjetioci (uvoznici, distributeri, kompanije iz oblasti opremanja objekata, agenti, proizvođači itd.) mogu povezati sa dobavljačima, ili projektnim partnerima u oblasti sektora metaloprerade Bosne i Hercegovine.

Web stranica događaja: https://match-innovate-2020.b2match.io/

Link za registraciju: https://match-innovate-2020.b2match.io/signup

Registracijom na naznačenom linku dobije se pristup svim učesnicima i mogućnost rezervisanja individualnih sastanaka. Detalji i raspored sastanaka bit će dostavljen na e-mail adresu učesnika.

Rok za registraciju i rezervaciju b2b sastanaka: 03. novembar 2020.godine.

Virtuelni b2b sastanci u okviru sajma Match & Innovate  2020 održavaju se: 4. i 5. novembra 2020. godine.

Učešće u b2b događaju je besplatno, ali registracija je obavezna.

Online sajam organizuju Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH i Enterprise Europe Network, uz podršku SBA EU projekta (razvojni okvir za MSP) koji sprovodi EDA (Agencija za razvoj preduzeća Banja Luka).

Svi posjetioci su dobrodošli da pogledaju našu virtuelnu izložbu kako bi tražili potencijalne partnere i rezervisali jedan-na-jedan sastanke.